HARMÓNIA

szépség, belső szépség, karizma, kiegyensúlyozottság, egyensúly, szépség titka
anti age, bio

Nagy élmény számomra, ha olyan emberekkel találkozom, akik környezetükben erőteljes figyelmet keltenek. Az ilyen emberek – legyen az nő, vagy férfi – erőt sugároznak, erős karizmájuk van és valahogy belülről fakad a szépségük. Amikor egy ilyen ember belép a térbe, egy pillanatra megáll számomra az élet. De hogyan is működhet ez?

Nagy élmény számomra, ha olyan emberekkel találkozom, akik környezetükben erőteljes figyelmet keltenek. Az ilyen emberek – legyen az nő, vagy férfi – erőt sugároznak, erős karizmájuk van és valahogy belülről fakad a szépségük. Amikor egy ilyen ember belép a térbe, egy pillanatra megáll számomra az élet. De hogyan is működhet ez?

A legtöbbünk számára ismerős kifejezés a belülről fakadó szépség.

Mi a titka?

SZERINTEM A KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG, VAGYIS A BELSŐ HARMÓNIA KIVETÍTÉSE AZ EGYÉNISÉGRE

Ez lehet a külső és belső harmónia egyensúlya, ami nem egy állandó állapot, de a következő pontokat szem előtt tartva közelíthetünk hozzá, ha hiszünk benne.

Találd meg a saját belső Ideáidat!

Válassz önmagadnak követendő belső ideákat, melyek stabil alapot adhatnak életednek. Ezek olyan belső jellemformáló tulajdonságok, – becsület, kedvesség, segítőkészség – melyek nap, mint nap képesek hatalmas erővel támogatni téged és általuk könnyedén alakíthatod át akár teljes lényedet és életedet.

Figyelj Önmagadra!
Keresd meg, melyek azok a tényezők, amik gondot, nehézséget jelentenek az életedben, – és tudatosan szűntesd meg őket. Ügyelj a fokozatosságra, és napról-napra jobban fogod érezni magad.
Figyelj arra, hogy kerüld a divatot, inkább a saját egyéniséged alakítsd ki. Érd el, hogy téged kövessenek.
A szükségleteid kielégítésére törekedj, az igényeidet tartsd kordában!
Ha tudatosan megfigyeled a saját szokásaidat, hamar különbséget tehetsz az igényeid és a valódi szükségleteid között.
  • Kérdés: Valóban szükségem van rá? – Ha erre minden esetben képes vagy ésszerű és logikus választ adni, akkor jó úton jársz.
Végül úgy elégíted ki a saját szükségleteidet, hogy egyedi, stílusos és káprázatos leszel.
Ismerd meg magad!
Találd meg, mi az, ami valóban örömet okoz számodra, és tudatosan törekedj a megvalósítására. Mely változtatások hozhatnak sikert számodra? Szerencsére, ha valódi és tiszta vágy hajt, akkor a változtatásokhoz szükséges lehetőségek, eszközök is hamar megejelennek életedben.
  • Mire van szüksége a testednek, ahhoz, hogy a legjobb formájába hozhasd?
  • Melyek azok a ruhaneműk, melyek tükrözik teljes lényedet?
  • Mi áll jól neked?
  • Amit hordasz, az kényelmes is?

Érdemes egy lazán és kényelmesen elegáns ruhatárat kialakítani, hogy tested és lelked meghálálja a törődést.

  • Milyen kozmetikumokra van valójában szükséged?

Érdemes olyan kozmetikumokat választanod, melyek kizárólag jótékony anyagokból épülnek fel. Emellett számomra az is fontos, hogy értéket kapjak a pénzemért, a kozmetikum valóban hatékony legyen.

Keresd az arany középutat!
Kerüld a túlzásokat, mert ha mindennap kihozod magadból a maximumot, akkor egy idő után belefáradsz, vagy egy mókuskerékbe kerülsz, ami még több stresszt okoz. Ha pedig emiatt feladod, az újjabb frusztrációhoz vezethet.
Épp annyira erőltesd a változást, amíg az jó érzéssel tölt el. Légy türelmes önmagaddal. Ha néha hibázol, légy önmagadhoz szeretetteli – és tanulj a hibákból.
Mindig legyen rajtad valami egyedi, mely az egyéniséged tükrözi. Ez megnyilvánulhat egy családi ékszerben, vagy saját kreációban is – valami, ami ismerős, és ami plussz önbizalommal tölt meg.
A láthatatlan plusz, a kiegyensúlyozottság
Ha valóban törődsz magaddal, megérkezik a jutalom is, a várva várt kiegyensúlyozottság. Fontos, hogy ekkor is bízz magadban, mert akkor stabil és határozott önbizalmad alakul ki, amit a belső értékeid alakítanak ki és nem a külső környezet. Ekkor már nem kell bizonygatnod magadnak, mert már belülről is érzed, tudod, hogy szép vagy és természetszerűleg idővel a környezeted is ezt tükrözi vissza.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: