A karizmatikus férfi

karizma, férfi kollekció, férfi bőrápolás, férfiak, DRHAZI Men

Egy sikeres, karizmatikus férfit körülleng a tisztaság és a harmónia érzése. Sugárzik belőle a belső erő és a tudatosság, épp ezért mágnesként vonzza az embereket – mert igen kellemes érzés a környezetében lenni.

A DRHAZI ezeknek a férfiaknak készítette a Men termékcsaládot, hogy az arcápolásban is tükröződjön egészségtudatos és teljességre törekvő szemléletük.

Általános tévhit, hogy nem férfias dolog a bőrápolás – vagy mégis igaz? Valóban nem férfias, inkább Emberi dolog. Önmagunk tisztelete, a testünk értékelése és ápolása nemtől független.

Viszont a szokások, a testi különbözőségek és a lelki beállítottság mássága miatt, a férfiak más kozmetikai termékeket igényelnek. Emellett a férfiak gyakorlatiasabb életmódja a praktikus és könnyen használható ápolást helyezi előtérbe.

Talán számomra is ez a termékcsalád adja a legnagyobb kihívást. Eddig három alkalaommal kezdtem neki teljesen az elejéről, mert hiába a kiváló és tiszta hatóanyagkombináció – az illat, állag és kezelési lépések tekintetében nem kis feladat egy szuper kollekciót kialakítani.

MILYENEK A LEGÚJABB FORMULÁK ?

A legújabb szemléletünk szerint a férfiak választhatnak, hogy a borotválkozást krémmel vagy szappannnal óhajtják. Ezt követően egy after shave – hidratáló kombinációt alkottunk, hogy leegyszerűsíthető legyen a napi bőrápolás. Különlegessége, hogy a formulát kiegészítettük szőrnövekedést csökkentő hatóanyagokkal.

Aki intenzívebb ápolást igényel elérhető a Men arckrém – mely sokkal lágyabb formulát kapott, emellett mégis intenzív hatású. A szemfrissítő gél is gazdagabb fiatalító hatóanyagokkal dúsúlt, így kombinált és intenzívebb hatás érhető el általa.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: