BEAUTY

A karizmatikus férfi

Egy sikeres, karizmatikus férfit körülleng a tisztaság és a harmónia érzése. Sugárzik belőle a belső erő és a tudatosság, épp ezért mágnesként vonzza az embereket – mert igen kellemes érzés a környezetében lenni.

A DRHAZI ezeknek a férfiaknak készítette a Men termékcsaládot, hogy az arcápolásban is tükröződjön egészségtudatos és teljességre törekvő szemléletük.

Általános tévhit, hogy nem férfias dolog a bőrápolás – vagy mégis igaz? Valóban nem férfias, inkább Emberi dolog. Önmagunk tisztelete, a testünk értékelése és ápolása nemtől független.

Viszont a szokások, a testi különbözőségek és a lelki beállítottság mássága miatt, a férfiak más kozmetikai termékeket igényelnek. Emellett a férfiak gyakorlatiasabb életmódja a praktikus és könnyen használható ápolást helyezi előtérbe.

Talán számomra is ez a termékcsalád adja a legnagyobb kihívást. Eddig három alkalaommal kezdtem neki teljesen az elejéről, mert hiába a kiváló és tiszta hatóanyagkombináció – az illat, állag és kezelési lépések tekintetében nem kis feladat egy szuper kollekciót kialakítani.

MILYENEK A LEGÚJABB FORMULÁK ?

A legújabb szemléletünk szerint a férfiak választhatnak, hogy a borotválkozást krémmel vagy szappannnal óhajtják. Ezt követően egy after shave – hidratáló kombinációt alkottunk, hogy leegyszerűsíthető legyen a napi bőrápolás. Különlegessége, hogy a formulát kiegészítettük szőrnövekedést csökkentő hatóanyagokkal.

Aki intenzívebb ápolást igényel elérhető a Men arckrém – mely sokkal lágyabb formulát kapott, emellett mégis intenzív hatású. A szemfrissítő gél is gazdagabb fiatalító hatóanyagokkal dúsúlt, így kombinált és intenzívebb hatás érhető el általa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.