BEAUTY

ANTI AGE – Intenzív bőrfiatalító ápolás

DRHAZI VIDEO ANYAGOK

CÉLJA: AZ EGÉSZSÉGES BŐR SEJTSZINTŰ TÁMOGATÁSA, FELTÖLTÉSE ÉS MAXIMÁLIS VÉDELME.

Az élet természetes része, hogy az egészséges bőr is veszít feszességéből, rugalmasságából és hidratáltságából az idő teltével. a harmincas éveinkben kezdődik és ötven felett egyre gyorsabbá válik. A sejtek újjáépítése lelassul és regenerálódási képességük is jelentősen csökken. Ez teljesen normál folyamat.

Az egészséges, természetes bőröregedés szép és méltóságteljes. a vonalak lágyak maradnak, az arc még sugárzik.

A negatív környezeti hatások, a káros testápolási termékek használata, az elégtelen táplálkozás és a stressz ezt a folyamatot felgyorsíthatja és arcbőrünkön idejekorán jelennek meg a szarkalábak és más nemkívánatos elváltozások, a bőr jóval öregebbnek tűnhet biológiai koránál.

A folyamatot lassítani azonban, minden életkorban lehetséges. Az egészséges, nyugodt életmód kialakítása, a tápanyagokban gazdag táplálkozás, a bőr egészséges szerkezetének helyreállítása és a bőr helyes ápolása évtizedekkel atalosabbá teheti bőrünket.

A 100 % TERMÉSZETES ANTI AGE FIATALÍTÓ TERMÉKCSALÁD A VILÁG LEGMODERNEBB ÉS LEGHATÉKONYABB TERMÉSZETES HATÓANYAGAIT FELHASZNÁLVA KÉSZÜL – KOMPLEX ÉS INTENZÍV HATÓANYAGKOZMETIKUMOK.

BŐRAZONOS FELÉPÍTÉSüknek köszönhetően a készítmények képesek teljes mértékben beépülni  bőrbe és sejtszintű regeneráló hatásukkal – SPECIÁLIS NANO PEPTIDEKKEL –  valóban hozzásegítenek bennünket, hogy bőrünk egészséges és hosszútávon üde, szép maradjon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.