HIGHTECH KOZMETIKA

DRHAZI kozmetikai irányelvei

DRHAZI VIDEO ANYAGOK

A KÖVETKEZŐ KOZMETIKAI IRÁNYELVEK SZERINT KÉSZÍTJÜK KOZMETIKAI TERMÉKEINKET:

NATUR  Természetes – Élet, az életből születik. A gyógynövényes balzsamok, tinktúrák és aromaterápiás olajok évezredek óta bizonyítanak a gyógyításban. Kozmetikumaink összetevői teljes mértékben természetes eredetűek, és különösen gyengédek az emberhez és a környezethez. A világ minden részéről érkeznek hozzánk a legjobb növényi hatóanyagok, így több, mint 600 féle alapanyaggal dolgozunk.

SKINIDENTIC – Bőrazonos – A kozmetikumok szerkezetét és összetételét a bőr saját védelmi rendszere inspirálja, ezért az így készült kozmetikumok felszívódása és beépülése hatékonyabb a bőrbe, mint a hagyományos termékeknek. Alapját főként a bőrt felépítő természetes anyagok adják, melyeket biotechnológiai folyamatokkal állítanak elő. Mindent megadhat a bőrnek, amire annak szüksége van. Az ilyen termékek használata során a bőrkép láthatóan és érezhetően javulhat, a bőr védelmi funkciói helyreállhatnak és a bőrproblémák eltűnhetnek.

HIGHTECH – Innovatív –  A tudományos kutatás azelőtt soha nem látott mértékben felgyorsult. A bőr szerkezetének és működésének mélyebb és alaposabb megismerése olyan új biotechnológiai hatóanyagok felfedezéséhez vezetett, amelyek az élettani folyamatokba mellékhatások nélkül avatkoznak be, mivel ezek maguk is a bőr szerkezetének vagy működésének természetes elemei. A DRHAZI kozmetikumokban magas koncentrációban alkalmazzuk ezeket az értékes növényi hatóanyagokat, melyek sejtszintű és intenzív regenerációra és bőrfiatalításra képesek. Csomagolástechnikánk, az un. airless – légmentes vagy vákumos technológia szintén alapvetően fontos, mert ezáltal lehetővé válik a valóban tartósítószer mentes készítmények gyártása.

AZ ŐSI TUDÁST ÖTVÖZZÜK A LEGMODERNEBB INNOVATÍV EREDMÉNYEKKEL, HOGY TERMÉSZETESEN, DE MÉGIS A LEGHATÉKONYABB EREDMÉNY VÁLJON ELÉRHETŐVÉ.

Categories: HIGHTECH KOZMETIKA

Tagged as: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.