HIGHTECH KOZMETIKA

Krémet tégelybe?

DRHAZI VIDEO ANYAGOK

SŐT, NATÚR KRÉMET TÉGELYBE?

Az anti-aging hatóanyagok legtöbbje, mint a peptidek, az antioxidánsok, a vitaminok rendkívül instabilak, fény- és hőérzékenyek, de még a levegő oxigénjét sem bírják.

Ezen az enkapszuláció, vagyis a kapszulába zárás sem segít, de még a modern tartósítószerek sem képesek önmagukban arra, hogy a baktériumok és gombák folyamatos támadása ellen biztosan meg tudják védeni a víztartalmú krémeket.

Ha egy viasz vagy kenőcs csak zsírfázist tartalmaz, és csak száraz kézzel nyúlunk bele, akkor felbontástól számított egy évig eláll – ilyenek az ajakápolók, sarokápolók. A vizet, virágvizet tartalmazó krémek ennél sokkal érzékenyebbek és nagyobb odafigyelést igényelnek.

Mindebből az következik, hogy EGY KOZMETIKUM CSOMAGOLÁSA NAGYBAN BEFOLYÁSOLHATJA A TERMÉK HATÉKONYSÁGÁT.

Leginkább a MODERN AIRLESS TECHNOLÓGIA alkalmas egy krém hatékonyságának és eltarthatóságának  biztosítására.

  • az airless tégelyből VÁKUM segítségével pumpáljuk ki a krémet, szérumot, így kontamináció mentesen használhatjuk a kozmetikumot
  • HATÓANYAGOKAT IS VÉDJÜK  az oxidációtól, bomlástól
  • a vákumos technika segít, hogy a kozmetikum 100%-A KIÜRÜLJÖN ÉS A BŐRÜNKRE JUSSON

Amire figyelnünk kell: – érdemes a felbontott kozmetikumot folyamatosan használni, – viszont ha mégis előfordul, hogy néhány napig, hétig nem használtuk, akkor a pumpa részben levő krémet érdemes 1 nyomással kipumpálni és eldobni (ez a krém oxidálódhatott). Ezt követően a 2. pumpálás már újra friss krémet eredményez.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.