BEAUTY

Miért legyen egy arckrém bőrazonos struktúrájú?

DRHAZI VIDEO ANYAGOK

Az egészségesen szép bőr jól hidratált, kiegyensúlyozott anyagcseréjű, jó vérkeringésű, tónusos és természetes színű, ezáltal vonzó, lágy és rugalmas megjelenésű. Mindannyian erre vágyunk. Ezt a természetes szépséget szeretnénk előhívni, támogatni és megtartani.

A testünk – maga a természet, egy TÖKÉLETES KRÉMet állít elő a számunkra, mely bőrünk védelmi funkcióját látja el.

Ez egy vízből (hidro) és zsírból (lipo) álló emulzió, amit hidrolipid filmrétegnek nevezünk, a bőr felszínét védi. A hidrolipid filmréteg vizes része képezi a védő savköpenyt, melyet tejsav, szabad zsírsavak, aminosavak, pirrolidin karboxilsav alkotnak. Zsírkomponense kémiai szempontból a következő molekulákból áll: trigliceridek, zsírészterek, zsírsavak, szkvalén, digliceridek, koleszterinészterek, koleszterin, ceramid és foszfatidilkolin.

AZ EGÉSZSÉGES BŐR MEGTARTARTJA AZ EGYENSÚLYT A ZSÍR ÉS A NEDVESSÉG KÖZÖTT, AMI A BŐRT RUGALMASSÁ TESZI.

A negatív környezeti hatások, a káros testápolási termékek használata, az elégtelen táplálkozás és a különböző stresszhatások miatt a bőr elvesztheti azt a képességét, hogy ezt a tökéletes krémet előállítsa – ennek következményei a különféle bőrproblémák és az idő előtti bőröregedés.

Kizárólag egy olyan struktúrájú kozmetikum képes optimálisan felszívódni és beépülni a bőr szerkezetébe, mely EMLÉKEZTETI A BŐRT SAJÁT LIPIDSZERKEZETÉRE. Így a hozzáadott vitaminok, hatóanyagok is kiválóan hasznosulnak.

Az ilyen struktúrájú kozmetikumokat nevezzük SKINIDENTIC – BŐRAZONOS KOZMETIKUMOKNAK.

Alapját főként a bőrt felépítő TERMÉSZETES ANYAGOK adják, melyeket biotechnológia állít elő. Az ilyen készítmény mindent megad a bőrnek amire szüksége van és használata során a bőrkép láthatóan és érezhetően javul, a bőr védelmi funkciói helyreállnak és a bőrproblémák eltűnnek.

A DRHAZI kozmetikumok ezen elvek alapján készülnek.

GAZDAGNANOPEPTID TARTALMÚ BŐRAZONOS KRÉM: Pure skinidentic cream

INTENZÍV FIATALÍTÓ HATÓANYAGOKKAL DÚSÍTOTT BŐRAZONOS KRÉMEK: Anti age soft cream

Anti age rich cream,  Anti age facelift cream, Anti age eye cream

Emellett érzékeny bőrre, problémás bőrre, pigmentfoltos bőrre, rozaceás bőrre és férfiaknak is készítünk hatékony bőrazonos struktúrájú krémeket és szérumokat.

MELYEK A BŐRAZONOS HATÓANYAGOK?

1 reply »

  1. Tisztelt Házi Edina!
    Üdvözlöm a blogját, nagy szükség van az ilyen irányú ismeretterjesztésre és tanácsadásra. Én nem használok ugyan kozmetikumot, de ha használnék igen csak megnézném. Azonban hiába nézném meg, ha nincs kellő mennyiségű és minőségű információ. Például nem is hallottam idáig, és így nem is tudhattam mi az hogy bőrazonos. Azért is fontosak az írásai, mert ez is a wellness része a szépség és egészség irányába.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.