Mitől HIGHTECH egy natúr kozmetikum ?

A NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBÓL KONCENTRÁLT, CÉLZOTTAN HATÓ HATÓANYAGOKAT ÁLLÍTANAK ELŐ.

A modern kozmetológia friss eredményeit és technológiáit felhasználó készítmények a korszerű anti-aging termékek egy újabb generációját képviselik. Segítenek a rugalmas rostok bomlásának elodázásában, fokozzák a kollagén szintézisét, megakadályozzák a glikációt, a hatóanyagokat pedig sokkal pontosabban juttatják célba.

Mit jelent a natúr molekuláris kozmetika…

A természetes hatóanyagokat, melyeket a natúr molekuláris kozmetika használ a BIOTECHNOLÓGIA állítja elő számunkra. A biotechnológia minden olyan technológiát magában foglal, amelynek köze van élő szervezetekhez. Módszerei pl. a hidrolízis, izoláció és biofermentáció. Valójában A NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBÓL KONCENTRÁLT, CÉLZOTTAN HATÓ HATÓANYAGOKAT ÁLLÍTANAK ELŐ.

Kiegészítés: A biotechnológia tudományához tartozik a génmanipuláció is, de cégünk szemlélete ellenzi a génmanipulációt, ezért termékeinkben sem alkalmazunk így készült növényi hatóanyagokat pl. őssejteket, így a biotechnológia ezen ágáról nem is írunk.

Az kozmetikum alkotórészeinek hatásmechanizmusát céltudatosan egymásra építjük,-  így azok egymás hatását erősítik – és ezáltal MAXIMÁLISAN KONCENTRÁLT HATÓANYAGKOZMETIKUMOK készülnek, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal erőteljesebb, intenzívebb hatás valósulhat meg.

ELÉRHETŐVÉ VÁLHAT AZ EGÉSZSÉGES, OPTIMÁLISAN MŰKÖDŐ BŐRSZERKEZET ÉS A SUGÁRZÓAN SZÉP BŐR

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: