HIGHTECH KOZMETIKA

Mitől HIGHTECH egy natúr kozmetikum ?

A modern kozmetológia friss eredményeit és technológiáit felhasználó készítmények a korszerű anti-aging termékek egy újabb generációját képviselik. Segítenek a rugalmas rostok bomlásának elodázásában, fokozzák a kollagén szintézisét, megakadályozzák a glikációt, a hatóanyagokat pedig sokkal pontosabban juttatják célba.

Mit jelent a natúr molekuláris kozmetika…

A természetes hatóanyagokat, melyeket a natúr molekuláris kozmetika használ a BIOTECHNOLÓGIA állítja elő számunkra. A biotechnológia minden olyan technológiát magában foglal, amelynek köze van élő szervezetekhez. Módszerei pl. a hidrolízis, izoláció és biofermentáció. Valójában A NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBÓL KONCENTRÁLT, CÉLZOTTAN HATÓ HATÓANYAGOKAT ÁLLÍTANAK ELŐ.

Kiegészítés: A biotechnológia tudományához tartozik a génmanipuláció is, de cégünk szemlélete ellenzi a génmanipulációt, ezért termékeinkben sem alkalmazunk így készült növényi hatóanyagokat pl. őssejteket, így a biotechnológia ezen ágáról nem is írunk.

Az kozmetikum alkotórészeinek hatásmechanizmusát céltudatosan egymásra építjük,-  így azok egymás hatását erősítik – és ezáltal MAXIMÁLISAN KONCENTRÁLT HATÓANYAGKOZMETIKUMOK készülnek, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal erőteljesebb, intenzívebb hatás valósulhat meg.

ELÉRHETŐVÉ VÁLHAT AZ EGÉSZSÉGES, OPTIMÁLISAN MŰKÖDŐ BŐRSZERKEZET ÉS A SUGÁRZÓAN SZÉP BŐR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.