Bőrszerkezet regenerálás – mindenkinek

A bőrszerkezet regenerálása a DRHAZI bőrmegújítás fontos alappillére.

A bőrszerkezet regenerálása a DRHAZI bőrmegújítás fontos alappillére a mikrobiológiai egyensúly helyreállítása mellett. Ez a két tulajdonság összefügg, egyik nélkül a másik nem állítható helyre, mert a sérült bőrszerkezet felbontja a mikrobiológiai egyensúlyt , és a mikrobiológiai egyensúly felbomlása is károsítja a bőrszerkezetet.

Így a bőregyensúly kialakításának alapja, ha a bőrszekezetet és a mikrobiológiai egyensúlyt együtt, párhuzamosan alakítjuk ki, óvatosan balanszírozva. A bőrmegújítás minden esetben egyéni, csupán a tendenciák azok, melyeket figyelembe véve normalizálhatjuk az  eltolódott egyensúlyú bőrképeket.

Melyek ennek a folyamatnak a lépései?

1. A Demodex atka populáció normalizálása – a bőrszerkezet károsításában és a bőrproblémák kialakításában legjelentősebb szerepe van. Nem csupán a mennyiségére, hanem az agresszivitására is érdemes figyelemmel lenni. Vannak esetek, melyeknél  kevesebb atka is komolyabb gyulladást okoz, az atkákban lévő baktériumok erősebb agresszivitása miatt.

2. A gyulladás csökkentése és a bakteriális fertőzés kezelése természetes modern hatóanyagokkal

3. A gyulladást keltő gócok eltávolítása – a szakszerű manuális mélytisztítás segíti az egészséges bőrszekezet kialakítását.

4. A bőrszerkezet sejtszintű megújítása modern bőrazonos hatóanyagokkal és a biotechnológia által fejlesztett nanopeptidekkel, melyek a sejtek DNS-ét kódolják át a helyes működésre.

5. A rendellenesen megvastagodott szaruréteg, illetve rendellenesen megvastagodott kötőszöveti réteg eltávolítása modern steril kristályokkal történő csiszolás által. 

6. Faggyúszabályozás, mely leggyakrabban a T zóna területen szükséges.

7. Belső okok kiszűrése és megszűntetése – melyek leggyakrabban a belső gyulladásos gócok, az allergia, a táplálékintolerancia, a gluténérzékenység és a gluténmérgezés lehetnek.

A bőrszerkezet normalizálását követően helyes ápolással könnyen megőrizhető a szép, egészséges bőr.

GYERE EL INGYENES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS ISMERD MEG AZ ÁLTALUNK ALKALMAZOTT ÚJ BŐRMEGÚJÍTÁS MÓDSZERÉT:

IDŐPONTEGYEZTETÉS +36 30 871 4668

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: