DRHAZI® AKNE kezelés

DRHAZI Akne kezelés saját kutatás alapján fejlesztett egyedülálló módszerrel és hatóanyagokkal. 100%-ban természetes.

A DRHAZI® alapvetően egy kutató-fejlesztő cég. Saját kutatás alapján fejlesztünk, saját magunk gyártunk és folyamatosan tesztelünk. Saját szalonjainkban csak a saját, egyedi terápáinkat, módszereinket és készítményeinket használjuk. Minden termékünk valóban 100%-ban természetes és a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal fejlesztett medikozmetikum. 
Bejelentkezés ingyenes bőrdiagnózisra: +36 30 871 4668

Kutatásaink és gyakorlati tapasztalataink azt mutatják, hogy kétféle bőrtípus létezik, az egészséges normál bőr és az egyensúlyát veszített bőr. Az egészséges bőr az, amit szépíteni tudunk, a többi bőrállapotot pedig elsőként normalizálni szükséges. A DRHAZI BALANCE-egyensúly bőrmegújító koncepció ezt támogatja. Ha megismerjük bőrünk működését és azokat a tényezőket, melyek segítik a bőregyensúly fenntartását sokat tehetünk azért, hogy az arcbőrünk széppé és egészségessé váljon.

„Évek óta kutatom azokat a megoldásokat, melyekkel az arcbőr normalizálható, kiegyensúlyozható. Az általunk kidolgozott komplex módszer lehetőséget ad, hogy visszatérjünk az egészséges szerkezetű normál arcbőrhöz.”

Mitől működik az általunk kidolgozott módszer?

A bőrtünetek – mint, a rosacea, a kontakt dermatitis, az akne – komoly kihívást jelentenek sokunk életében, és ezek a tünetek ma már sajnos általánosnak is tekinthetők az emberek körében.

• az elmúlt 100 év szintetikus mérgei

• a kiegyensúlyozatlan életvitelünk

• a tudatos információk hiánya miatt ma már sok bőrtünetet az orvostudomány is elfogad krónikus esetként és csupán a tüneteket igyekszik – tudja kezelni.

Tapasztalataink szerint csupán tüneti kezeléssel és olyan anyagokkal, melyek önmaguk is károsak az emberi szervezetre tartósan megszüntetni a kiváltó okokat nem lehetséges. Az aktív tünetek időlegesen csökkenthetők, de a bőrproblémák kiújulnak, fennmaradnak, sőt hosszú távon egyre inkább súlyosbodnak. Idővel a bőr szerkezete egyre inkább roncsolódik.A megoldást a kiváltó okok feltárása, megszűntetése és a bőrszerkezet regenerálása adja.

A legújabb tudományos eredmények szerint, ha a bőregyensúly bármely ok – akár mérgek, vitaminhiány, hormonváltozás vagy stressz – miatt felbomlik, a bőr elveszíti a védekező képességét és kórokozó ágensek szaporodnak el a felszínén. Ezt követően a bőrproblémákat már ezek a kórokozók tartják fenn és mint krónikus bőrtünetek vannak jelen. Érdekes tapasztalatunk, hogy a sok esetben a kiváltó ok már rég megszűnt, de a bőregyensúly eltolódás, a bőrtünet még mindig fennáll.

Ilyen esetekben a fő cél, hogy a bőr regenerálódjon, kialakuljon a bőregyensúly, normalizálódjon a bőr mikrobiológiai védő flórája és a bőr újra természetes módon betöltse védő funkcióját.

Egy olyan komplex bőrmegújító, bőrápoló programot dolgoztunk ki, mely a legújabb tudományos kutatási eredményeket figyelembe véve, biztonságos, jótékony kozmetikai készítményekkel és speciális kozmetikai kezelésekkel megoldást kínál a kiváltó okok megszüntetésére és új lehetőséget ad ezeknek a krónikusnak hitt bőrtünetek ápolására.

Holisztikus szemléletünk alapja, hogy törekszünk felfedezni és a lehető legtermészetesebb módon megszüntetni a tünetek mögött rejlő okokat. Így született meg a DRHAZI Bőrmegújító természetes hatóanyag kozmetikumok termékpalettája és a BALANCE-egyensúly koncepció.

A DRHAZI® legfőbb irányelvei:

100% NATURAL – természetes anyagok – a biztonságért, a hatékonyságért

SKINIDENTIC – bőrazonos összetétel – a bőrregenerációért

HIGHTECH – innovatív biotechnológiai anyagok – az intenzív hatásért

Video a DRHAZI bőrmegújításról

A Problémás bőr és ápolása (Akne)

Akne akkor alakul ki, amikor a szőrtüszőket – a bőr pórusait – elhalt hámsejtek és/vagy faggyú tömíti el. Emellett gyakran a kötőszöveti réteg is érintett, ahol a gyulladásos gócok kialakulnak.

Az akne jellegzetesen az arcon, a nyakon, a mellkason, a háton és a vállakon alakul ki, mivel ezeken a bőrterületeken van a legtöbb faggyútermelő mirigy.

Mi a kialakulásának az oka?

Minden szőrtüszőbe belenyílik egy faggyúmirigy. A faggyúmirigy által termelt váladék (a faggyú) egészséges bőr esetén a szőrtüszőn keresztül kijut a bőr felszínére és itt egy védőbevonatot képez mind a bőrön, mind a hajas fejbőrön. Ha a szervezet fokozott mennyiségű faggyút termel, vagy a hámsejtek pusztulnak fokozottan és elzárják a pórusokat, a faggyú felhalmozódik a szőrtüszőben és ott megszilárdul, mintegy dugót képezve.

Általában a bőr egyéb pórusai, mint az izzadtságmirigyek kivezetései nem vesznek részt az akne kialakulásában.

Az bőregyensúlyeltolódás leggyakoribb okai:

• a faggyú túltermelése – pl. hormonok, stressz, vegyi anyagok, szteroidok, Demodex atka miatt

• az elhalt hámsejtek nem megfelelő hámlása miatt a bőr szőrtüszőinek irritációja alakul ki

• az hámsejtek fokozott pusztulása miatt a bőr pórusai, a faggyúkivezetők elzáródnak

• a mikrobiológiai egyensúly felbomlik és kórokozó ágensek jelennek meg a bőrön, és a bőr belső szerkezetében (Demodex atka túlszaporodás, baktériumok, mint a Propionibacterium, Bacterium oleracea stb.)

Milyen formában jelentkezhet?

• Zárt comedók – A szőrtüsző nyílását eltömítik az elhalt hámsejtek
és a faggyú, emiatt a szőrtüsző kitágul, a szokásosan termelt
váladék felgyülemlik.

• Miteszerek (nyílt comedók) – Hasonlítanak a zárt comedókhoz, azonban sötétre elszíneződnek és a bőr felszíne felé nyíltak, így a tartalmuk ki tud ürülni.

• Pattanások – A pattanások a bőr felszínéből kiemelkedő pirosas foltok, melyek az elzáródott szőrtüszők gyulladása és/vagy fertőzése miatt alakulnak ki. Gyógyuláskor a pattanásos szövetkárosodás kis sebként viselkedik. A sebet záró, kezdetben normálisan pirosas és a bőrből kissé kiemelkedő hegszövet később elhalványul.

• Ciszták (tömlők) – A ciszták a bőr felszíne alá benyúló mélyebb kötőszöveti csomók, melyeket a szőrtüszőben kialakuló elzáródás miatti felgyülemlő váladék tölt ki. Ezek gyakran heggel gyógyulnak. A keloid heges aknék kidomborodnak a bőrfelszínből és megjelenésük családi halmozódást mutat. A szövetvesztéssel járó hegek a gyakoribbak, a bárányhimlő okozta hegekhez hasonlóan gyógyulnak és bemélyednek a bőrfelszínbe. Ezek az ún. jégcsákány hegek. A hegek kristályos mikrodermabrázióval kiválóan kezelhetőek.

Általában a kiváltó ok és a formák keverten is megjelennek az arcbőrön. Eszerint különböztetjük meg a típusokat és az ápolási metódusokat.

A tág pórusok, a miteszerek és a bőralatti komedók önmaguk is képesek fenntartani a bőregyensúly eltolódását. Főként a bőralatti zárt komedók (demodexes csómók) azok, amik krónikus gócként akár folyamatos immunreakciót, gyulladást is kiválthatnak a szevezetben. Ha a bőr hosszú ideig terhelt, gyakori az akne rosacea kialakulása.

Akne-Rosacea

Kik hajlamosabbak az akne kialakulására?

A hormonális aktivitás hajlamosít az akne kialakulására, illetve a már meglévő tüneteket is ronthatja. Előfordul tizenéves fiúk és lányok esetében; lányok és felnőtt nők esetében a menstruációt megelőző néhány napban; a várandós nőknél; a menopauza idején és bizonyos gyógyszerek, például a kortizon szedése is befolyásolja a hormonális rendszerünket.

Eyelash mites, SEM

Demodex atka csomók a bőrben

A legújabb kutatások összefüggést találtak a hormonális változások és a Demodex atka fertőzés kialakulása között: a hormonszint változás a bőrfaggyú összetételét úgy változtatja meg, hogy az kedvez a Demodex atkák szaporodásának. Ez a mikroszkópikus atka az arcbőrön a faggyúmirigyekben él, az ott található fehérjével és zsírral táplálkozik.

Tudományos előrelépést jelent, hogy 2011-ben készült egy felmérés az 1950 – 2011 között publikált klinikai vizsgálatokról (63 db), melyek az akne és a Demodex brevis atka fertőzés megjelent. 48 esetben szignifikáns összefüggést találtak a két kórkép között. (Forrás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3296070/)

Gyakorlati tapasztalatunk, hogy az atkakezelés, antibakteriális kezelés és a párhuzamosan végzett bőrfelépítés, bőrkiegyensúlyozás kiválóan ápolja és megújíítja a problémás bőrt.

Hogyan ápolja DRHAZI a problémás bőrt?

A tág pórusok, mitesszerek és a bőralatti komedók képesek fenntartani a bőregyensúly eltolódását. Főként a bőralatti zárt komedók (demodexes csómók – lásd a fenti képen) azok, amik akár folyamatos immunreakciót, gyulladást is kiválthatnak a szevezetben.

Célunk, hogy a pórusokon a faggyú könnyebben távozzon és kialakuljon a bőregyensúly. Ez komplex feladat, mert figyelemmel kell legyünk a bőrszerkezet regenerálására, a faggyú összetételének szabályozására, a mikroorganizmusok kiegyensúlyozására és a szarusodás normalizálására is.

Módszerünk különlegessége, hogy speciális hatóanyagolajokkal kezeljük a problémás bőrt. Ezek az olajok egyrészt antibakteriális, antiparazita hatásúak, másrészt a problémát okozó mély kötőszöveti gocókat is feldolgozzák, hogy eltávolíthatóak legyenek.
Ezt követően szakszerű mélytisztítást végzünk, amit nem helyettesíthetnek vákumgépek, kozmetikumok, sem a hámlasztás. A pórusok méretét normalizáljuk és felszabadítjuk. Mégis nem ez a legnagyobb sikere a DRHAZI bőrmegújításnak.

A bőr sejtszintű felépítése és a bőrszerkezet regenerálása

liposzóma vilagos

Sejtszinten ható nanopeptidek, liposzóma ( illusztráció )

A tiszta pórusokon a NANO PEPTIDEK-et hatékonyan bejutatjuk a bőr legmélyebb rétegeibe, ha szükséges akár a kötöszöveti és irha rétegig. Ezek a modern hatóanyagok sejtszinten újítják meg a bőrt és csökkentik a gyulladást.

A magas dózisban alkalmazott NÖVÉNYI KOLLAGÉN, A HIALURONSAVAK ÉS A LIPOSZÓMA koktél intenzív hidratálást biztosít, feltölti a tág pórusokat és látványosan javítja a bőrképet.

Természetesen az OTTHONI GONDOS BŐRÁPOLÁS is segíti munkánkat. Ezzel a komplex módszerrel még a legproblémásabb bőr is szépen kiegyensúlyozható, normalizálható.

Az általunk kifejlesztett DRHAZI hatóanyagkozmetikumok 100% természetesek, bőrazonos és orvosi tisztaságú hightech hatóanyagokkal készülnek. A hatóanyagolajok és speciális növényi kivonatok parazitaellenesek, antibakteriális és antivirális hatásúak, a Totara fa kivonata a Bio Totarol erőteljes antibakteriális hatású, természetes növényi antibiotikumnak tekinthető és a sejtszintű regeneráló hatóanyagok pedig a bőrszerkezet megújításáról gondoskodnak.

Az első személyes találkozás alkalmával :

– megismerjük egymást és felmérjük a bőröd állapotát, – ezt segíti a 6X-os nagyítás és a manuális tapintás

– megbeszéljük a bőrápolás és kozmetikai kezelések lehetőségeit

– megnézzük, hogyan reagál az arcbőröd az általunk használt hatóanyagokra és kozmetikumokra

– ápolási tanácsokat adunk a bőrállapotodnak megfelelően

– Életmódod, táplálkozásod és más lelki okok is befolyásolják bőröd állapotát. A személyes beszélgetés alkalmával ezekkel is foglalkozunk.

Munkánkat segíti, ha egy nem túl régi (6 hónapon belüli) teljes vérképet is láthatunk, melyet háziorvos által könnyen készíttethető.

Az eredmények nem garantáltak és egyénenként eltérőek lehetnek.

 


Szeretnék elsőként értesülni a témához kapcsolódó DRHAZI® fejlesztésekről és hírekről:

 

 


Bejelentkezés ingyenes bőrdiagnózisra: +36 30 871 4668

 DrHazi_üzletek.jpg

1. MAMMUT SZALON – Budapest II. Mammut I. Első emeletén, Telefon: +36 20 265 8880
2. OKTOGON SZALON – Budapest VI. Teréz krt 11.Telefon: +36 20 3259464
Bőrmegújító csomag: http://drhazi.hu/drhazi-borszepites/drhazi-demodex-kezeles-akne-rosacea/drhazi-demodex-bormegujito-csomag
Bőrmegújító kezelések: http://drhazi.hu/drhazi-szalon/drhazi-balance-kezelesek
További infok – DRHAZI BLOG: http://drhazi.hu/blog/bormegujito-kura
DRHAZI Video csatorna
Kapcsolódó cikkek:
• A Demodex atkáról
• A bőrmegújításról
• Allergia, intolerancia
• DRHAZI bemutató
• Táplálkozás hatása a bőrre
• Gluténérzékenység vagy gluténmérgezés?
 Szeretettel várunk DRHAZI Bőrmegújító Szalonjainkban!
www.drhazi.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: